RAAM VERVANGEN? SCHAKEL EEN GLASZETTER IN!

Raamreparatie door erkende glaszetters

Is het raam hard dichtgeklapt tijdens een hevige storm? Hebben de kinderen tijdens het spelen per ongeluk de bal door de ruit laten vliegen?

Glasschade; ontzettend vervelend. Glasschade geeft veel ongemak, gevaarlijke situaties en je wilt het natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Om er zeker van te zijn dat de raamreparatie door een erkend glaszettersbedrijf uitgevoerd wordt, neem je contact op met ons, voor erkende glaszetters bij jou in de regio. Zij zijn zo snel mogelijk ter plaatse om jouw kapotte raam te repareren.

Wat te doen bij glasschade

Heb je glasschade? Denk dan aan de volgende zaken:

  • 1. Zorg ervoor dat niemand zich kan bezeren of letsel kan oplopen door glasscherven. Let vooral op met kleine kinderen en huisdieren!
  • 2. Ga niet zelf glasscherven opruimen; dit kan verwondingen veroorzaken. Bovendien is het in sommige gevallen, zoals bij inbraak, noodzakelijk om alles te laten zoals het is.
  • 3. Ga nu of je verzekerd bent tegen glasschade en neem, indien dit het geval is, contact op met je verzekeraar. Neem foto’s van de schade, zodat je later altijd ‘bewijs’ hebt.
  • 4. Zoek in ons netwerk naar erkende glaszetters bij jou in de regio. Zij zijn spoedig ter plaatse met het juiste gereedschap en materiaal voor raamreparatie.

Raamreparatie, zo voor elkaar!

Glasschade door onoplettendheid, hevige weersomstandigheden of inbraak? Onze glaszetters regelen de raamreparatie in no time. Ze hebben altijd een grote voorraad verschillende soorten glas bij zich. Bovendien beschikken ze over de juiste gereedschappen om het glas ter plekke op maat te snijden. Indien de glassoort van jouw raam niet voorhanden is, dan plaatst de glaszetter veilig noodglas en zal hij op afspraak het noodglas vervangen voor een ruit van jouw keuze.

Nieuwe beglazing

Hoewel glasschade uiterst vervelend is, kan het wel de aanleiding zijn om eens na te denken over een nieuw soort beglazing. Als de glaszetter bezig is met raamreparatie, kan hij namelijk ook een andere ruit plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste isolerende beglazing, veiligheidsglas of brandwerend glas. Lees meer over deze en andere soorten beglazing op de pagina soorten ramen.

Contact voor raamreparatie

Op zoek naar een erkend glaszettersbedrijf bij jou in de buurt voor raamreparatie? Neem dan eenvoudig contact op. Ook voor vragen, advies of meer informatie, bijvoorbeeld over de scherpe tarieven voor het vervangen van je huidige beglazing, staan onze vakmannen voor je klaar.