Skip to content

Wij zetten jouw nieuwe raam in Berkel-Enschot

Heb je glasschade en wil je je raam professioneel en snel laten herstellen?
Ben je op zoek naar nieuwe ramen in Berkel-Enschot om de oude ramen te vervangen?

 

Om er zeker van te zijn dat je met een betrouwbare glaszetter te maken hebt, hebben wij alvast alle erkende glaszetters in de regio Berkel-Enschot voor je verzameld. Op basis van criteria op het gebied van kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid selecteerden wij voor jou de beste raamspecialisten die werkzaam zijn in Berkel-Enschot.

raam vervangen

Glaszetter nodig in Berkel-Enschot?

Of je nu een raam wilt laten herstellen of een raam wilt vervangen; onze erkende glaszetters uit Berkel-Enschot staan voor je klaar. Het aanvragen van informatie, advies, tips en offertes is altijd kosteloos en vrijblijvend. En omdat je gebruik maakt van ons landelijk netwerk van erkende glaszetters, weet je zeker dat je met een echte professional te maken hebt. Onze glaszetters uit de regio Berkel-Enschot hebben vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ze bieden een ruime keuze aan glassoorten tegen scherpe tarieven aan.

7

jaar ervaring

1500+

afgeronde projecten

12

provincies

2500+

tevreden klanten

Raam vervangen: de vijf stappen

Een oud raam vervangen of een raam met glasschade herstellen doen onze specialisten uit de regio Berkel-Enschot in vijf stappen:

  • 1. Het weghalen van de glaslatten en het verwijderen van de kitverbinding tussen het glas en het raamkozijn, waardoor de oude ruit verwijderd kan worden.
  • 2. De nieuwe ruit en de glaslatten voorzien van glasband.
  • 3. Het plaatsen van de nieuwe ruit in het raam. De ruit en glaslatten worden bevestigd met kit.
  • 4. Ter afwerking wordt de verbinding tussen de ruit en het raam of kozijn nogmaals gekit met een elastische kit.
  • 5. Het opruimen van de werkplek en het veilig afvoeren van de oude glasplaat.

Let op: Voorkom verwondingen en ga bij glasschade niet zelf scherven opruimen; dit doet de glaszetter voor je!

Nieuw soort raam nodig?

Als je je oude raam of ramen wilt laten vervangen, bieden de glaszetters uit Berkel-Enschot diverse soorten beglazing aan. Overleg met de specialist welk soort glas het beste past bij jouw situatie. Wil je je huis beter isoleren en besparen op de energierekening? Wil je veiligheidsmaatregelen nemen, zoals bescherming tegen inbraak of het voorkomen van ongelukken? Of wil je juist je woning in Berkel-Enschot een authentieke uitstraling geven, bijvoorbeeld met glas-in-lood ramen? Onze glaszetters informeren je graag uitgebreid over alle soorten beglazing:

  • dubbel glas;
  • veiligheidsglas;
  • isolatieglas;
  • brandwerend glas;
  • voorzetramen;
  • figuurglas en glas-in-lood.

Neem voor informatie en advies contact op met glasspecialisten uit de regio Berkel-Enschot, zodat je een goede keuze kunt maken, passend bij jouw woonwensen en budget.

ONTMOET ONZE

TEVREDEN KLANTEN

WAT ZEGGEN ZIJ OVER ONS?

testimonial1

Wij wilden twee nieuwe ramen laten zetten van dubbel glas, afmetingen 110x120 voor beide ramen. Op basis hiervan kregen we een aantal mooie offertes toegestuurd. Hoewel de geschikte er uiteindelijk toch...

mevr. Lonen uit Rozenburg

testimonial3

Offerte aangevraagd voor een nieuw raam met daarin isolatieglas. Al snel werd ik verblijd met meerdere reactie, waarvan ik de voordeligste uitkoos. Een erg handig systeem moet ik zeggen. De klus...

dhr. Jansen uit Utrecht

testimonial2

Toen ik gisteravond thuis kwam lag één van mijn ramen tot mijn grote schrik aan diggelen. Gelukkig had de glaszetter er binnen een uur al noodglas in geplaatst. Ideaal, want je moet er niet aan denken...

dhr. Otte uit Stein

testimonial4

Door de harde wind was ons raam zo hard dichtgeklapt dat er een barst in het glas was ontstaan. Dit wilden we snel laten repareren en dat lukte wonderwel via de service van Raamvervanging.nl. De...

mevr. Arens uit Hulst

Bal door de ruit?

Hoewel het klassieke beeld van glasschade een bal door de ruit is, ontstaat schade aan het raam vaker door onstuimige weersomstandigheden. Een (tussen)deur of raam dat niet goed afgesloten is en hard dichtklapt bij een flinke windvlaag is een van de meest voorkomende oorzaken van glasschade. Let bij veranderende weersomstandigheden in Berkel-Enschot dus altijd op of ramen en deuren goed afgesloten zijn. Het plaatsen van deurstoppen en -drangers kan ook helpen bij het voorkomen van glasschade. Wil je nog meer tips om de kans op schade aan de ramen tot een minimum te beperken? Ook hiervoor kun je terecht bij onze glaszetters uit Berkel-Enschot. Zij geven je graag tips en advies om zo lang mogelijk van je (nieuwe) raam te kunnen genieten.

Ook voor spoedklussen

Heb je acuut een glaszetter nodig om je raam te laten herstellen? Neem dan contact op. Wij hebben specialisten uit Berkel-Enschot die ook voor spoedklussen vlug ter plaatse zijn. Ze hebben diverse soorten beglazing bij zich om jouw raam direct te herstellen. Indien de glassoort van jouw raam er niet bij zit, plaatsen ze tijdelijk een veilig noodglas.