RAAM VERVANGEN? SCHAKEL EEN GLASZETTER IN!

Vind hier je raam op maat

Onze vakmannen werken met uiteenlopende glassoorten voor alle raamtypes. Of het nu gaat om een schuifraam, vast raam, uitzetraam of draairaam, voor elke soort kunnen zij beglazing realiseren. Zelf binnenshuis, bijvoorbeeld voor de tussendeur, boven de slaapkamerdeuren of voor de douchedeur hebben onze glaszetters de juiste ruiten.

Specifieke glassoorten

Of je nu een nieuw raam laat plaatsen in je nieuwbouwwoning, een bestaand exemplaar laat vervangen of een kapot raam laat herstellen, bij onze glaszetters heb je ruime keuze uit de nieuwste glassoorten. Zij werken zelfs met specifieke glassoorten, zoals figuurglas of glas-in-lood. Voor een raam op maat is het handig stil te staan bij de voordelen van elke glassoort. Kies het soort beglazing dat het beste past bij de gewenste isolerende werking, de functionaliteit van het raam en jouw budget. Hieronder geven we je alvast de grootste voordelen van alle soorten beglazing. Voor uitgebreid advies en meer informatie raadpleeg je geheel vrijblijvend een van onze glaszetters.

Raam met dubbel glas

Dubbel glas isoleert beter; je bespaart dus op je energiekosten, vergroot je wooncomfort en spaart het milieu. Dubbel glas beschermt beter tegen veranderende weersomstandigheden en de temperatuur binnenshuis blijft stukken stabieler.

Veiligheidsglas

Kies je voor veiligheidsglas in je raam? Dan verklein je de kans op inbraak, maar ook op ongelukken en mogelijk letsel. Je kunt kiezen uit drie soorten veiligheidsglas – elk met hun eigen werking en uitstraling: gelaagd glas, draadglas en gehard glas.

Kies voor isolatieglas

Isolatieglas houdt in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Je hebt de keuze uit HR, HR+ en HR++. Laat je informeren door onze glaszetters welk soort isolatieglas voor jouw pand het meest geschikt is.

Brandwerend glas

Voor extra beveiliging tegen de gevaren van brand, kies je voor ramen met brandwerend glas, ook wel gehard veiligheidsglas genoemd. Deze beglazing is beter bestand tegen hoge temperatuurstijging en zal niet zo gauw barsten als een gewone ruit. Hierdoor werken ramen met brandwerend glas brandvertragend. Onze glaszetters werken met diverse soorten en kunnen je alles vertellen over de toepassing en functionaliteit ervan.

Raam op maat

Naast bovengenoemde soorten beglazing, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van authentieke glas-in-loodramen, ramen met figuurglas, ramen met ingebouwde zonwering? Ook voor ramen waar geen dubbel glas in kan of mag, hebben onze glaszetters een oplossing: voorzetramen. Kortom, onze vakmannen maken voor iedere klant ramen op maat!

Ook een raam op maat?

Wil jij ook ramen op maat voor jouw woning? Neem dan contact op en bespreek jouw woonwensen met de raamspecialisten uit ons netwerk.